Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA NERADNO

Niste još obavili kupnju? Evo do kada rade trgovine

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
31.12.2017.
u 09:15

I u West Gateu trgovine danas rade do 17 sati te je centar u ponedjeljak zatvoren.

Kako to obično biva u Hrvatskoj, uvijek postoji nešto što baš morate kupiti bez obzira radi li se o nedjelji ili nekom prazniku ili blagdanu. Posjetili smo stranice velikih trgovačkih centara i provjerili kako rade danas i na Novu godinu.

Lidl obavještava kupce kako danas rade do 14 sati dok sutra 01.01.2018. godine njihove trgovine ne rade.

Trgovine Kauflanda 31.12. otvorene su od 7 do 18 sati, dok sutra također ne rade.

Na Konzumovim stranicama objavljen je raspored rada za Blagdane. Tamo se nalazi popis svih trgovina s radnim vremenom koji možete provjeriti ovdje. Većina prodavaonica danas radi do 13 sati, a neke i do 17.

Trgovine u Arena Centru danas rade od 9 do 17 sati, a na Novu godinu centar je zatvoren.

I u West Gateu trgovine danas rade do 17 sati te je centar u ponedjeljak zatvoren.

Pogledajte i galeriju: Ovo su najbolje fotografije Pixsellovih fotoreportera koje su obilježile 2017.

1/59

Komentara 10

DU
Deleted user
09:26 31.12.2017.

kako "konzervativna"stranka hdz uopce dopusta rad trgovinama nedjeljom pa ni u komunizmu nisu radile nedjeljom ne slijede vise svoju nit skrenuli su s puta...

MA
marsovac
11:40 31.12.2017.

zalosno,......i oni su zasluzili blagoslovljen i sretan bozic..............Oni koji si ukljucujuci subotu nisu nista kupili neka gladuju ili neka provedu vecer u restoranu..................koja jad i bijeda od drzavnoga sistema.

DH
dalibor.hren
13:01 31.12.2017.

Kad bi poslodavci pošteno platili rad nedjeljom i praznikom (blagdanom), bilo bi zainteresiranih trgovaca, ovako je to robovlasništvo! Tko pita liječnika, medicinsku sestru, policiju.... da ne spominjem kler kojemu su prosinac i siječanj vrijeme žetve!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije