Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet digla prašinu

Ništa od Čokolinde, Podravka neće raditi takav proizvod

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
04.12.2019.
u 16:31

U Koprivnici se na kavi povela priča kako je predsjednica RH, u sklopu svoje gospodarske diplomacije, promovirala Podravku, pa se u šali zaključilo da je zaslužila da se Čokolino preimenuje u Čokolindu

Predsjednica i kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović ponovno je digla prašinu. Ovaj put najavom novog proizvoda - Čokolinde. Kako je uopće došla na tu ideju i hoće li se, zaista, Podravka lansirati novi proizvod Čokolindu? Mala digresija, u kampanji za prvi mandat na Pantovčaku poznati proizvođač kulena Tomislav Galović u čast Kolinde Grabar-Kitarović tada je lansirao kulenovu seku - Kulindu.

Dakle, Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je bila u posjeti Koprivničko-križevačkoj županiji gdje je posjetila prvo Koprivnicu, zatim i Križevce. U Koprivnici se na kavi, na kojoj su bili županijski HDZ-ovci, Kolinda Grabar-Kitarović i, očito, neki predstavnici Podravke, doznajemo u njenom stožeru, povela priča kako je predsjednica RH, u sklopu svoje gospodarske diplomacije, promovirala Podravku, pa se u šali zaključilo da je zaslužila da se Čokolino preimenuje u Čokolindu. To je navečer na skupu u Križevcima prvo ispričao Darko Sobota, predsjednik tamošnjeg županijskog HDZ-a. Rekao je da su se našalili u Koprivnici uz jednu kavu “kojom je naša predsjednica pokazala koliko bi dala svoj doprinos i sebe za boljitak Hrvatske”.

- Šalili smo se ako je Podravka uspješna i uz pomoć gospodina Dalića, našeg izbornika hrvatske reprezentacije koji je uvelike pomogao brendu Linolade na tržištu, pa evo jedne ideje i kaže naša predsjednica „Pa može se to sutra zvati Čokolinda. Pa to je sigurno jedan dobar brend kojoj će pomoći sam od sebe“ - rekao je Sobota.

Zatim se obratila i Kolinda Grabar-Kitarović i, među ostalim, poručila:

“Rekla sam kolegama iz Podravke, dajem vam svoju suglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lijepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako. Uvjerena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Europe, nego i u području Zaljeva i drugih država. Nek nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati. U životu što te ne ubije, to te ojača, a toliko sam toga već prešla da ove črčarije koje pišu neki naši novinari i politička elita ne znače ništa. Meni, ono što znači, što mi je bitno kada dođem među vas, kada dođem na selo, u ruralna područja, kada dođu bakice, kada dođu proizvođači i kažu – Predsjednice borite se i dalje za nas, borite se za Hrvatsku. Iza vas smo, stojimo iza vas. Nema ljepšeg od toga”.

U Podravci neslužbeno doznajemo da se neće mijenjati Čokolinu ime u Čokolinda niti će raditi proizvod tog naziva.

Komentara 24

DU
Deleted user
17:03 04.12.2019.

Odvratno i šegavo.

PA
paleontolog
17:06 04.12.2019.

pa ko bi to jeo??? 😂

BB
bruna_bruna
16:50 04.12.2019.

Nemojte više svega vam... 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije