Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE STVOREN MOŽEMO!

'Nismo nastali u baraci nego u Češkom domu, svatko je od nas na papirić napisao prijedlog...'

23.05.2021.
u 06:54

Nema nekog posebnog događaja koji se veže uz naše osnivanje, to je bio proces koji je trajao mjesecima, od prvih razgovora do osnivačke skupštine

Komentara 163

DU
Deleted user
07:30 23.05.2021.

Uvijek, a naročito u vrijeme izbora, bilo bi normalno da profesionalno novinarstvo bude "na sredini": niti lijevo niti desno. Drugim riječima: KAKO i koliko o jednima, toliko i o drugima.

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
07:27 23.05.2021.

Zapravo i nije loše što su ovi strani plaćenici pobijedili u Zagrebu. To su likovi koji nikad u životu nisu ničime upravljali, pa će cijela Hrvatska na primjeru Zagreba vidjeti o kakvoj se tu ekipi radi. Oni će mijenjati semafore u rodno osjetljive semafore, a usput će otvarati migrantske centre i napuniti Zagreb tisućama nepoznatih ljudi bez ikakvih dokumenata, naoružanih noževima.

DR
Drx
08:18 23.05.2021.

Čim ih mediji toliko podržavaju tu nešto ne valja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije