Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Prebeg:

Nisam vlasnik stanice u kojoj je pas jeo psa

pas
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
17.04.2018.
u 16:03

Zbog jezive snimke i uvjeta, Veterinarska inspekcija odlučila je u četvrtak, podsjetimo, zatvoriti to sklonište

 Vlasnik je Veterinarske stanice Beli Manastir Ivan Sesar, direktor je Vinko Benić. Ja živim u Velikoj Britaniji godinu dana i nemam nikakve veze s tim skloništem, iz kojega su objavljene snimke kako pas jede uginulog psa – rekao nam je Miroslav Prebeg.

Upravo je njegovo ime navedeno na službenim internetskim stranicama te veterinarske stanice, kao voditelja skloništa. Zbog jezive snimke i uvjeta, Veterinarska inspekcija odlučila je u četvrtak, podsjetimo, zatvoriti to sklonište. Radio je, kaže, pet godina u Veterinarskoj stanici Beli Manastir, a u skloništu nešto kraće. Što se danas tamo zbiva, ne želi nagađati.

– U velikoj će populaciji pasa biti i neki koji je dominantan, agresivan, posebice kod nekastriranih mužjaka. Je li specifično da pas jede psa, nije baš, ako imaju što jesti. Je li ga jeo, jer je bio gladan ili je to odraz dominacije, ne znam. Da se u Hrvatskoj radi nešto konkretno po pitanju zaštite pasa, ne bi skloništa bila puna. Nisam više mogao gledati nepravdu i nerad pa sam se iselio. I živim normalnijim životom – zaključuje Prebeg, koji danas radi na klinici.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije