Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka presudu

'Nisam kriminalac koji treba preodgoj, neću rad za opće dobro'

'Italy's former Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he appears as a guest on the RAI television show Porta a Porta (Door to Door) in Rome February 20, 2013. REUTERS/Remo Casilli (ITALY - Tag
Reuters/PIXSELL
28.07.2013.
u 14:42

Berlusconi je dao izjavu za talijanske novine Libero, a zatim je porekao sve što je izjavio

- Neću prihvatiti rad za opće dobro, kao neki kriminalac kojeg se mora preodgojiti. Imam gotovo 78 godina, imam pravo na kućni pritvor, ali ako me osude, ići ću u zatvor - riječi su Silvija Berlusconija, prema intervjuu talijanskim novinama Libero, nakon sastanka između bivšeg premijera i direktora Libera Maurizija Belpietra, gdje se govori o presudi Vrhovnog suda koja Berlusconija očekuje sljedećeg utorka, piše Corriere della sera. Međutim, u kasnim jutarnjim satima nedjelje Berlusconi je demantirao intervju.

- Premijer Berlusconi nije dao nikakav intervju. Direktor Belpietro slobodno je interpretirao razgovor u kojem su potvrdili apsolutnu neutemeljenost optužbi protiv Berlusconija i njegova jasna je želja da nastavi davati svoj doprinos za ljude. Još jednom, neke su novine citirale fraze i izjave koje je Berlusconi nikada nije pomislio ni izrekao. - navodi se u priopćenju iz Berlusconijevog stožera.

Berlusconijeve izjave objavljene u Liberu odjeknule se čim su objavljene. Bivši talijanski premijer opisao je kako se osjeća zbog optužbi i procesa koji se vode protiv njega.

- Nisam spavao mjesec dana. Noću se budim i buljim u strop, misleći na ono što su mi napravili - rekao je navodno Berlusconi.

>>Berlusconi sad tuguje u vili u kojoj je imao razuzdane zabave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije