Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Del Vechio:
Povratak na članak

'Nisam bio na proslavi, ne pada mi na pamet da idem na to'

Na pitanje hoće li biti smijenjen s mjesta veleposlanika Del Vechio nije htio davati nikakve izjave, poručio je da na "ono što je rekla ministrica nema što dodati niti oduzeti"

Komentari 6

KO
korisnik997
11:08 11.01.2019.

hrvati se prodaju kao i 92-e malo Srbima,malo Bosancima...a na kraju zabiju noz u ledja i jednim i drugim klasicni rvati

VL
UM
umnjak
11:16 11.01.2019.

@korisnik Bosanci kao narod ne postoje. To je regionalni pojam. A prevrtljivi su oni Hrvati koji su presli na islam i tako napavili umjetnu naciju Muslimana , a od nedavno samoproglasenih Bosnjaka.

VL
MA
maloprekosutra
11:10 11.01.2019.

Del Vechio ?? Hrvatski kadar u BiH kao i Komšić !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.