Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI MU ZATVOR

Nikolu ostavila 23 godine mlađa ljubavnica, on je opsjedao

Ilustracija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
26.11.2019.
u 10:33

Uznemirava me stalno, neki dan je mom dečku poslao zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, požalila se Kristina pred sucem

Kristina (38) odlučila je prekinuti ljubavnu vezu s Nikolom (61) koji se s time nikako nije mogao pomiriti. Protiv njega Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu zbog težeg oblika nametljivog ponašanja. Proglasi li ga se krivim, prijete mu do tri godine zatvora.

Tijekom istrage prikupljeno je mnogo materijalnih dokaza iz kojih je vidljivo da je Nikola nakon prekida gotovo svakodnevno bivšu ljubavnicu uznemiravao kasnonoćnim pozivima i zasipao je mnoštvom sms poruka. Tražio je da se pomire i nastave vezu.

Govorio joj je da je prati i zna gdje i s kim se druži. Sve je kulminiralo ove godine u lipnju kad je u rano jutro nepozvan banuo u Kristinin stan. Nesretna žena bila je u silnom strahu.

Nakon toga, policija ga je privela i kazneno prijavila za kvalificirani, odnosno teži oblik nametljivog ponašanja prema bivšoj partnerici s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Zamalo je završio i u istražnom zatvoru, No, sudac istrage zaključio je kako su dovoljne mjere zabrane približavanja i bilo kakvog kontakta. Spasilo ga je to da dosad nije osuđivan i ne živi blizu Kristine.

Kristina je ovih dana pred vijećem Općinskog suda u Varaždinu potvrdila kako se Nikola pridržava propisanih mjera i više je ne uznemirava.

“Ali, prije dva tjedna vozio se autom iza moga dečka i poslao mu je zahtjev za prijateljstvo na Facebooku. To me također uznemirava jer dečko i ja živimo zajedno”, otkrila je žrtva.

Nikoli uskoro počinje suđenje, a mjere opreza i dalje ostaju na snazi. Kristini se ne smije približiti na manje od 100 metara, niti s njome uspostavljati bilo kakav kontakt.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
12:06 26.11.2019.

a tko bi pustio da mu ode 23 godine mlađa ljubavnica?! pazi, ne žena, ne 'partnerica', već ljubavnica?!!! pa da imaš 91 godinu, 23 godine mlađa ti je 'lijek'! :) a ova sa 38 ljeta je za jedrog 61-godišnjaka taman... ali... nekako se ona do njega doklizala, a sad ga bi napustila.... neka naša milijana?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije