Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA VOŽNJA Nikola Franjić bio na životnoj prekretnici

Nikola Franjić se došao oprostiti jer se selio u Rijeku

nikofranjic-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 16:43

Tridesetosmogodišnji konzultant Niko Franjić bio je na životnoj prekretnici prije nego što je krenuo na kobnu vožnju s Ivom Pukanićem.

Burna karijera
24 sata navode da je prije desetak dana imao prometnu nezgodu iz koje je izišao neozlijeđen. Kako mu je automobil posve uništen, u četvrtak je zamolio Pukanića da ga odbaci kući. Prema istom izvoru, Franjić je i navratio u redakciju Nacionala kako bi se pozdravio sa suradnicima i njegovim vlasnikom, s kojim se zbližio tijekom suradnje, jer je planirao napustiti Zagreb i preseliti se u Rijeku s obitelji.

Franjićeva supruga i dijete nedavno su mu se, navodno, pridružili iz Čilea, gdje je i Franjić živio i radio dulje vrijeme.

Niko, odnosno Nikola Franjić, kako se sam predstavlja na internetskim stranicama svoje savjetničke tvrtke Excellsa, imao je burnu privatnu i poslovnu karijeru. Rođen je u Bošnjacima, bio je sudionik Domovinskog rata, formalno u mirovini, ali poslovno aktivan kroz vlastitu savjetničku tvrtku Excellsa.

Franjić je desetak godina radio za Coca Colu u Čileu, Argentini i Turskoj, a u domaćim marketinškim krugovima bio je poznat kao stručnjak za merchandising, koji je predstavljao kao vidljivost, te je poučavao tvrtke kako da se pozabave kvalitetom prodajnog mjesta. Prvo Franjićevo važnije radno iskustvo u Hrvatskoj vezano je uz Karlovačku pivovaru, gdje je radio četiri godine.

Posebni projekti
No Franjićevim su se iskustvima i savjetima koristili i u Laboratoriju dr. Džanića, Šafran začinima, Arabesca kavi, Orbicu, Kutjevu.

U Nacionalu je Nikola Franjić razrađivao posebne projekte te izdavačke grupacije. Ljudi koji su slušali njegova predavanja kažu da je bio izuzetno uvjerljiv te su od njega dobili niz savjeta koji su im koristili u radu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije