Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAO TIJELO U STANU

Nikola (30) slikao mrtvu Milicu (28) njezinim mobitelom

Policija je u potrazi za mladićima blokirala cijeli kvart
Foto: pixsell
1/2
28.10.2019.
u 11:25

Mladić je tijelo danima držao u stanu, a onda je pozvao društvo da mu pomogne da ga se riješi

Nikola Kovačević (30), osumnjičen da je pokušao sakriti tijelo Milice Stanojević (28) koja se najvjerojatnije predozirala i preminula, priveden je na saslušanje u Više javno tužiteljstvo u Beogradu.

Tijelo u prtljažniku Citroena

Kovačević je uhićen u četvrtak navečer, nakon što je nađeno tijelo djevojke čiji su nestanak roditelji prijavili 17. listopada. Djevojka se, kako se sumnja, predozirala u stanu u Bloku 63, kojim se koristi Kovačević. Tijelo je nađeno u prtljažniku Citroena C5, a u vozilu su bila četiri muškarca, osumnjičeni Kovačević i njegovi prijatelji Ivan V., Miloš G. i Dušan D. Tada se klupko nestanka, smrti i skrivanja Miličina tijela počelo odmotavati. Kovačević je u prvom iskazu policiji priznao da se htio riješiti tijela i baciti ga na mjesto gdje ga nitko neće naći, ali Milicu nije ubio već se sama predozirala.

– Milica je često dolazila k meni u stan, gdje smo se drogirali, te se prije nekoliko dana predozirala i preminula – naveo je. Njega je tada, kako je tvrdio policajcima, uhvatila panika, “bojao se pozvati policiju i hitnu pomoć”, pa je razmišljao što napraviti s tijelom. Prema prvobitnoj izjavi Kovačevića, kada se tijelo počelo raspadati i širiti neugodan miris, pozvao je prijatelje da mu pomognu da se riješi tijela. Odlučili su tijelo staviti u krevet i tako ga iznijeti iz zgrade, međutim, po svemu sudeći, umorili su se pa su krevet ostavili na drugom katu, a tijelo iznijeli u vrećici. Kovačević je naveo da je, da bi imao dokaz da nije ubio Milicu, napravio nekoliko fotografija njezina beživotnoga tijela i to njezinim mobitelom!

Prijavili susjedi

Dok su nosili tijelo, ono se počelo rasipati, pa su se Kovačević i njegovi pomagači uspaničili. Tragovi krvi ostali su vidljivi u zgradi i dizalu, a muškarcima je pakleni plan propao kada ih je netko od stanara prijavio policiji da “izgleda kao da iznose tijelo iz zgrade”. Policija je brzo stigla, a u zgradi je pronađena Miličina torba, dokumenti i mobitel s fotografijama njezina tijela koje su napravili! Policija je okupirala cijeli kvart i krenula u potragu. Tijelo je pronađeno u prtljažniku Kovačevićeva automobila, a mladići, koji su ga krenuli odvesti na neku zabačenu lokaciju, bili su u vozilu. Ubrzo je uhićen i Kovačević.

Komentara 4

MA
marli
13:04 28.10.2019.

Kad nam državom drma muzika uz kreveljenje, zavijenja i jodlanje - istočne cajke, možemo čitat i njihove "novosti"

KU
Kultura
12:46 28.10.2019.

Zasto mi trebamo znati za ubojstvo u srbiji? Koga briga za to. Pa u zadnja 24 sata je po Europi bilo puno ubojstava. Ne gurajte nas u region.

Avatar Kaladin
Kaladin
11:42 28.10.2019.

"tijelo iznijeli u vrećici" ?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije