Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikola grmoja
Povratak na članak

'Nikoga nisu dokrajčili jedni izbori, pa neće dokrajčiti ni Most'

Idemo sad na izborni sabor po načelu “jedan čovjek, jedan glas”, proširit ćemo stranačka tijela, dati priliku novim ljudima, a usto ćemo stranku i programski profilirati. Motiv nam je još jače nastaviti dalje

Komentari 18

DU
Deleted user
17:20 24.06.2019.

Vi ste odavno prošlost .... taktika vam je samoubilačka - samo tako nastavite i gotovo je s vama

VL
MA
Majkomoja
17:07 24.06.2019.

Svakom prema zaslugama a vaše su zasluge pogoleme

VL
AN
AnteizmalogZGa
17:30 24.06.2019.

Vi ste sami sebe dokrajčili!!!!!!

VL
KR
Kradezenjara
16:36 24.06.2019.

Točno! Ovo su nakon lokalnih drugi izbori koje ste popušili!

VL
ST
stric7
22:59 24.06.2019.

.... tripartitna vlada .... ultimativno zahtjevana ....

VL
DU
Deleted user
06:45 25.06.2019.

oće, oće, jer ste dokrajčili sve nade kod birača i pokazali se kao zadnji selje-belje...

VL
DA
DarthVader
18:09 24.06.2019.

Vi ste vec sada gotovi kao i zivi zid.

VL
ML
mladaklada
18:21 24.06.2019.

E, moj Grmoja, dogorjela je vaša svijeća! Na sljedećim izborima ostajete bez zastupnika. MOSTove manipulacije i skrivene agende pročitane su.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
18:53 24.06.2019.

A kaj je to most? Jel to neka skraćenica od Mostar?

VL
KO
korektor1619
21:25 24.06.2019.

Nesposobna, bolesna, parazitska bagra uvijek sama sebe uništi.

VL
Avatar scubacro
scubacro
23:16 24.06.2019.

...he he he, pa sve normalno, mrtvac kad umre to nemoze razumjet, valjda isto ko i most, i zivi zid... bit ce toga jos..

VL
ST
Stipan
19:49 24.06.2019.

Most, HDZ, SDP je prošlost. Ništa dobroga ne treba od njih očekivati..obećanje ludom radovanje.

VL
TO
tolitol
17:33 24.06.2019.

Žao mi ih je. Zaslužni su za Oreškovića kao jedinog normalnog predsjednika vlade koju je ova zemlja imala, ali vidim da se u zadnje vrijeme nikako ne uspjevaju profilirati u smislenu alternativu hadezeovoj izlizanoj sljedbi na desnom centru i desnici.. Umjesto da se okrenu inicijativama za poboljšanje poslovanja u ovoj zemlji, zazivaju smanjenje poreza, učinkovitiju javnu upravu, moderan izborni sustav, oni se zadovoljavaju ovakvim niš-koristi inicijativima. Na izborima za Europski parlament su upravo zato i stradali jer ništa konkretno i konstruktivno nisu ponudili. Sad bi malo po vodama, pa bi malo bili homofobi (Erste), valjda da bi privukli koji glas onih koji im nikada neće dati svoj glas jer nepatvorenih retrogradnih prodavatelja magle već ima drugdje na našoj političkoj sceni. Nadam se zato da će konačno i vrlo brzo shvatiti da je bitno zainteresirati minimalno 15-20 posto biračkog tijela kojem je potrebna stručna i uljuđena, a ne ideološka i primitivna desnica. Ako to brzo ne shvate, za par godina više neće postojati.

VL
ŽO
žoržet
18:25 24.06.2019.

'draga građevina' orešković - osim što je očito bio tek pijun 'lustratora-digitalizatora' karamarka, pridruženih 'eksperata' u obliku šestodnevnog crnoje, mr. vase i herrflick-hassanbegovića te ambiciozne mu pr-gospođe - zasigurno je jedna od najtragikomičnijih figura koja se prešetavala ovom zemljicom odod tuđmanova doba (i novovjeki 'otac nacije' iz nekog je razloga baš volio da nam toplu vodu za masne pare otkriva kanadska emigracija, posebice mahom pompozno-patetični nasljednici luzera 2ww-a i zločinačko-izdajničke endehazijske 'ideologije':)). nasreću, nije se dugo zadržao, a nešto se šuška da i njegov naveliko razglašavani put iznimnog biznismena i menadžera multinacionalki nije nastavljen s nekom većom srećom ili dobrim za sve. a to što ga je upravo most progurao za premijera navjerojatnije govori o tome da je i iza njega i iza te strančice napokon na izdisaju stajala umrežena katolibanska mreža predvođena opusom deijem i ordom iurisom, koja nas svojim suludim hodovima protiv ljudskih prava na izbor i reproduktivnu odgovornost, zabranama 'nepoćudnih' umjetničkih djela (lektire) te referendumskim inicijativama u ime nekakve po njihovoj mjeri krojene obitelji ili naroda koji bi valjda trebao biti višeglava aždaja s jedinstvenim no strogo dirigiranim mozgom nastoji survati u mračna vremena inkvizicije ili neki sličan oblik vjerskog totalitarizma i jednoumlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.