Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio troje djece

Oproštajno pismo monstruma: 'Nikada te nitko više neće zvati mama'

Admir Sović
Foto: Facebook
15.12.2018.
u 18:20

Nakon stravičnog zločina u Bihaću, objavljeno je i jezivo oproštajno pismo Admira Sovića

Nakon što je u četvrtak ubio troje maloljetne djece i zgrozio širu javnost, danas je objavljeno i oproštajno pismo monstruma iz Bihaća, prenosi Dnevni avaz

Poznato je da je i na oproštajnom pismu Sović ostavio ručnu bombu na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. 

Istražitelji su bili šokirani porukom, koju su našli uz ručnu bombu. Stravično pismo prenosimo u cijelosti. 

- Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret (iz arapskog „budući svijet“). Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe, k...., nikada niko više neće zovnuti „mama“- napisao je ubojica troje djece na krvavom oproštajnom pismu. 

Uz to je napisao da je to napravio iz osvete supruzi koja ga je ostavila prije 20-ak dana kako bi otišla raditi da djeca mogu imati normalniji život. Ubojica je i dodao supruzi da proda motor i nekome vrati dug. 

Dnevnom Avazu je poznato da je majka prenoćila u psihijatrijskoj bolnici. Navodno je dovezena u bolnicu u stanju "velikog šoka, duboke boli, nevjerice". Liječnici su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom. Također je poznato da je tražila da djeca i ubojica nemaju sprovod na isti dan. Tako će Admir Sović biti pokopan danas na Ostrošcu, a djeca sutra u mjestu Brezova Kosa kod Cazina.

Pogledajte i video mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa:

Ključne riječi

Komentara 5

GR
gragakarlovac
20:43 15.12.2018.

Bit ce zapamcen kao papak

Avatar taqa
taqa
19:51 15.12.2018.

Još uvijek postoji profil ove osobe, a najviše me je zgrozilo koliko ljudi komentira na njegovom profilu. Uglavnom proklinju i psuju,njih 99 posto. I povrh svega spominju Alahha. Koliko sam shvatio, siromaštvo je svemu tome najviše kumovalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije