68 24°C
 • Lujo123:

  Olujić: "Mi u Hrvatskoj imamo osnovni problem unatoč lošem pozicioniranju Hrvatske u svijetu. Taj problem je što u Hrvatskoj djeluje peta kolona. Vesna Pusić je špijunke neke strane sile, konkretno Engleske i ona njihovu politiku želi projicirati na Hrvatsku, a ... prikaži još! to je problem jer ona sjedi u Saboru i to zahvaljujući manipulaciji, ona taj mandat nije izborila", oštro je komentirao reakciju Vesne Pusić na presudu.“

 • Avatar gospar
  gospar:

  Nikad odvjetnik ne smije reci nemamo mnogo sansi,vec imamo sanse,drugo kako nema novih dokaza i te kako ih ima. Cijela presuda je jedna farsa igrokaz velikih sila,koji crtaju novu kartu Europe.Nije vam lako jer se susrecete i sa vanjskim i ... prikaži još! unutarnjim neprijateljima koji nikad nisu zelili Hrvatsku drzavu,sto je motiv vise za svakog hrvatskog domoljuba da pobjedi u nepravdi.Samo glave gore.

 • Deleted user:

  Mišljenje Haaga je nebitno, ne zamarajte više. Nobilo će naravno kao vrsni levičar navuči jadne ljude na utuživanje, uzet im novce, a kad izgube pokriti im troškove - naravno.

Još iz rubrike Vijesti

eu izbori
Izlazak na birališta

U srednjoj i istočnoj Europi nešto veći odaziv nego na prošlim europskim izborima

smjena straže
Proslava 28. obljetnice

Na Trgu sv. Marka održana Velika smjena straže

Reuven Rivlin
Reuven Rivlin

Izraelski predsjednik šokiran njemačkim upozorenjem protiv židovskih kapica