169 13°C
 • Lujo123:

  Olujić: "Mi u Hrvatskoj imamo osnovni problem unatoč lošem pozicioniranju Hrvatske u svijetu. Taj problem je što u Hrvatskoj djeluje peta kolona. Vesna Pusić je špijunke neke strane sile, konkretno Engleske i ona njihovu politiku želi projicirati na Hrvatsku, a ... prikaži još! to je problem jer ona sjedi u Saboru i to zahvaljujući manipulaciji, ona taj mandat nije izborila", oštro je komentirao reakciju Vesne Pusić na presudu.“

 • Avatar gospar
  gospar:

  Nikad odvjetnik ne smije reci nemamo mnogo sansi,vec imamo sanse,drugo kako nema novih dokaza i te kako ih ima. Cijela presuda je jedna farsa igrokaz velikih sila,koji crtaju novu kartu Europe.Nije vam lako jer se susrecete i sa vanjskim i ... prikaži još! unutarnjim neprijateljima koji nikad nisu zelili Hrvatsku drzavu,sto je motiv vise za svakog hrvatskog domoljuba da pobjedi u nepravdi.Samo glave gore.

 • Deleted user:

  Mišljenje Haaga je nebitno, ne zamarajte više. Nobilo će naravno kao vrsni levičar navuči jadne ljude na utuživanje, uzet im novce, a kad izgube pokriti im troškove - naravno.

Još iz rubrike Vijesti

Predsjednicki kandidat Zoran Milanović sastao se s vodstvom vodstvom PGS-a
86
Zanimljiv susret

Milanovića zaustavila policija: 'Mislili su da se bavimo švercom ljudi'

Prof. dr. sc. Krešimir Rotim
Dr. Krešimir Rotim:

'Stranci nas pitaju zar nismo mi ovdje svi ratovali ili smo i dalje zavađeni'

4
Sporazum o Brexitu
NOVI DOGOVor

Čelnici EU-a podržali revidirani sporazum o Brexitu