Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIO BI ZAHVALNIJI'

Nik Titanik: Kao karikaturist nadam se da će Karamarko biti novi premijer

Nik Titanik
Foto: Veto
1/2
01.12.2015.
u 23:03

Petrova smatra ispraznim likom, a Milanovića načitanim i obrazovanim

Nikola Plečko, karikaturist 24 sata poznatiji po nadimku Nik Titanik, rekao je da se s profesionalne strane nada da će Tomislav Karamarko biti novi premijer.

- Zahvalnije bi mi bilo kao karikaturistu. Danas kada je rekao da će biti premijer ja sam iskreno sam sebi nazdravio. Pomalo mi ga je međutim žao, veći je bio gušt obrađivati Sanadera koji je veći frajer bio, ali želim mu da bude premijer, da mi ne nestane sa scene jer inspiracija je onda tu svakodnevno – rekao je Nik Titanik gostujući u emisiji Veto na Jabuci TV.

Novu političku zvijezdu Božu Petrova smatra ispraznim likom za svoj posao.

- Nije mi zanimljiv, presladunjav mi je. Isprazan je – dodao je.

Predsjednika SDP-a Zorana Milanovića smatra načitanim i obrazovanimim, poznavateljem jezika, pa time i likom kojem ne možete naći puno inspiracije za karikaturu.

- Ne možete napraviti iz dana u dan karikaturu na temu bahatosti i arogantnosti, jer dosadi i ljudima i meni kao autoru. Ipak dogodile su se poplave, pa fore s cijevima, zatim Linić i Šegon ili županica Merzel pa sam imao inspiracije.

No, neiscrpnim izvorom karikatura ipak je proglasio bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.

- On je bio ipak taj. Današnja predsjednica Kolinda, koju mi je lijepo vidjeti kao žensku, ili Josipović mi nisu davali toliko inspiracije. Iskreno, kao karikaturist sam želio da Bandić pobjedi na predsjedničkim izborima jer to bi bilo toliko povoda za karikaturu. Već sam imao i rubriku spremnu, Bandićizmi – otvoreno je pričao Titanik.

>> 'U satiri ne treba biti tabua, nego odgovorne doze zdravog razuma'

>> Niku Titaniku i SiMkeu zbog Štefice J. probušili gume

Komentara 40

D1
d12345
23:54 01.12.2015.

Još jedan u nizu neduhovitih ljevičara.....nije mi jasan urednik 24 sata i vlasnik Styrije zašto toleriraju takve

DU
Deleted user
05:53 02.12.2015.

Čovijek je karikaturist pa i tu njegovu izjavu treba gledati u tom svjetlu. Milanović obrazovan i fin, odavno me nitko nije tako dobro nasmijao.

CR
crodux
23:24 01.12.2015.

ma šta ti pričaš..ti si najveća karikatura..crveni kurir i potrčkalo sdp.ove politike..pretjerao si vrijeđanjem Hrvatskih svetinja i sad se nešto pravdaš jer dolazi nova vlast tj štekaš se Karamarku!Baš ljigavo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije