Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opća audijencija
Povratak na članak

Nijemi dječak 'ukrao show', trčao po podiju i oduševio Papu: Budimo kao on

'Zapitao sam se jesam li i ja tako slobodan pred Bogom. Jer Isus je od nas tražio da budemo slobodni poput djece. Zatražimo milost Božju da se ovome dječaku vrati dar govora', rekao je Sveti Otac

Komentari 7

DU
Deleted user
12:59 29.11.2018.

procito jos jucer ujutro u daili mailu ali nije to bitno nego je interesantno kako ste to objavili ali nikad ovo, i kad ja stavim link obrisete isti tren i jos dobijem ban.... https://www.dailymail.co.uk/news/article-4958930/Son-PM-causes-mischief-meeting-Pope.html

VL
IM
Immanuell
09:47 29.11.2018.

Lijepo. Pridružujem se željama.

VL
Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
13:41 29.11.2018.

Sveti Oče hvala ti za nadu,razumjevanje i dobrotu...

VL
MX
Mister X
17:40 30.11.2018.

. Zatražimo svi mi ? milost Božju da se ovome dječaku vrati dar govora', rekao je Sveti Otac . Ne pitajući se ; a zašto mu je uopće uzeo dar govora .. Iz kojih motiva ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.