Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opća audijencija

Nijemi dječak 'ukrao show', trčao po podiju i oduševio Papu: Budimo kao on

Nijemi dječak trčao po podiju i oduševio Papu
Foto: MAX ROSSI/REUTERS/PIXSELL
1/6
29.11.2018.
u 09:39

'Zapitao sam se jesam li i ja tako slobodan pred Bogom. Jer Isus je od nas tražio da budemo slobodni poput djece. Zatražimo milost Božju da se ovome dječaku vrati dar govora', rekao je Sveti Otac

Nijemi dječačić koji je u srijedu tijekom opće audijencije umaknuo majci te trčao po podiju ispred Pape i biskupa Georga Gansweina, uspio je za ruku povući i pripadnika Švicarske garde te osvojio simpatije prisutnih. 

Dječak je uspio proći sve sigurnosne prepreke, no za njim je na podij istrčala majka nastojeći ga odvući natrag u publiku te pritom kazala Papi da su porijeklom iz Argentine.

Sveti Otac kazao joj je da pusti sina da nastavi trčkarati po podiju, a potom se uz smiješak približio biskupu Gansweinu te mu tiho rekao: "Argentinac je. Oni su nedisciplinirani."

Potom je ozbiljno nastavio: "Ovaj dječak ne može govoriti. Nijem je. No u stanju je komunicirati. On komunicira." 

Nijemi dječak trčao po podiju i oduševio Papu
1/9

"I zbog nečega me potaknuo na razmišljanje: ovaj dječak je slobodan..., nedisciplinirano slobodan", dodao je, izazvavši smijeh prisutnih hodočasnika. 

"Zapitao sam se jesam li i ja tako slobodan pred Bogom. Jer Isus je od nas tražio da budemo slobodni poput djece. Zatražimo milost Božju da se ovome dječaku vrati dar govora", dodao je Sveti Otac. 

>> Pogledajte koji poznati Hrvati javno svjedoče vjeru

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:59 29.11.2018.

procito jos jucer ujutro u daili mailu ali nije to bitno nego je interesantno kako ste to objavili ali nikad ovo, i kad ja stavim link obrisete isti tren i jos dobijem ban.... https://www.dailymail.co.uk/news/article-4958930/Son-PM-causes-mischief-meeting-Pope.html

IM
Immanuell
09:47 29.11.2018.

Lijepo. Pridružujem se željama.

Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
13:41 29.11.2018.

Sveti Oče hvala ti za nadu,razumjevanje i dobrotu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije