143 26°C
 • Avatar Čitatelj300
  Čitatelj300:

  Ja sam u Njemačkoj i imam oko 2 tis eur neto i to već polako postaje slaba plaća. A ovi što zaradjuju ispod 1800 neto to je isto kao da si u Hrvatskoj za 4 tis kuna. Ako cijenr stanova ... prikaži još! i troškovi života i dalje budu rasli a plaće ostale na ovom nivou više će se isplatiti raditi u Hrvatskoj. Skoro pa je već sad tako. A to nas švabe cijene i poštuju e tek to je bajka kad ne vole ni svoje istočne nijemce.

 • Tomisl:

  Trbuhom za kruhom, da!, s tim što vani nema 'cik' pauza, nema izlazaka, radi se po 10-12 sati i to je placeno.. E da se tako radi i kod nas, vjerujte nitko ne bi išao vani raditi. Zivili bi u ... prikaži još! lijepoj Domovini , JEFTINO i udobno stanovali, uz roditelja , rodbine ,prijatelja . Naši su jako dobre 'sluge' vani, ali kod kuce pola dana sjedit u kaficu a pola prespavat i kukat kako je tesko kako se nema i kako se nemoze ...... jad.

 • jadranskomore:

  Ko u njemackoj ima 2000 eura neto place mjesecno taj je kralj u njemackoj, naravno da hrvat nejde ispod 2500 eura neto u njemacku pa kad sam to rekao nasemo kumu koji je proveo 45 godina u njemackoj veli on ... prikaži još! meni: daj ti to pokazi meni koji je taj koji ima 2000 eura mjesecno da ga ja pita ima li 300 ili 350 sati mjesecno.

Još iz rubrike Vijesti

DRUŽILOVEC

Preminula na mjestu događaja: U dvorištu pregažena 77-godišnjakinja

Ursula von der Leyen
Nova čelnica EK

Von der Leyen: Srednja i istočna Europa trebaju dobiti jaka povjerenstva

Ilustracija
Akcija u sklopu kontrola na cestama

Dok se čeka da stroži zakon stupi na snagu, policija upozorava vozače na veće kazne