Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Nijemac ukrao automobil, skrivio prometnu nesreću pa gol hodao po istarskom mjestu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.09.2018.
u 13:55

Policija je 21. rujna oko 22 sata zaprimila više poziva građana o muškarcu koji bez odjeće šeće naseljem Kaldir

Pazinska policija uhitila je Nijemca koji je bez odjeće šetao naseljem Kaldir, a prije toga je ukrao vozilo i njime skrivio prometnu nesreću.

Kako je izvijestila PU istarska, policija je 21. rujna oko 22 sata zaprimila više poziva građana o muškarcu koji bez odjeće šeće naseljem Kaldir. Dolaskom na mjesto događaja, policajci su muškarca zatekli bez odjeće, ali i dokumenata te je odbio slušati zapovijedi policije već je legao na pod i pružao pasivni otpor.

– Policijski službenici su nad njim primijenili sredstva prisile i uhitili ga, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja je 51-godišnjak neposredno prije zatjecanja u Motovunu otuđio automobil Toyota, pulske registarske oznake u vlasništvu 36-godišnjaka te je s otuđenim vozilom, zbog neprilagođene brzine, u oštrom zavoju u naselju Kaldir, izgubio nadzor i sletio s ceste, nakon čega se Toyota prevrnula na bočnu stranu – priopćila je policija.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, muškarcu je izdan prekršajni nalog, dok je radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priveden na prekršajni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru do 26. rujna. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Komentara 4

Avatar gecdra
gecdra
14:18 24.09.2018.

Njemac Ibrahimović iz Švedske, kliće se Mujo.

OB
ObrenM
16:11 24.09.2018.

Za ovakova nedjela bi u svojoj zemlji dobio godinu dana bezuvijetnog zatvora i veliku novcanu kaznu,a ovdje?Mozda mu se gospodja ministrica Botox jos isprica.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:21 24.09.2018.

Pošto ovakvih članaka o strancima ima dosta, bilo bi ljepo ako bi novinari još napisali jel to "pravi, autohtoni" Nijemac ili je s neke od naših gora list...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije