Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTIO JE SVIMA REĆI

Nijemac osvojio 90 milijuna eura na Eurojackpotu: Najgore mi je bilo doći u ponedjeljak na posao

Corona infections in Offenbach
Foto: Frank Rumpenhorst/DPA/PIXSELL
1/6
02.06.2021.
u 14:41

Iako nije željela otkriti previše detalja, glasnogovornica Lotto-Hessena kazala je kako muškarac potječe iz Rajnsko-Majnskog područja

Prošloga je petka muškarac iz Njemačke osvojio Eurojackpot od visokih 90 milijuna eura. Stručnjaci su ga savjetovali da tu vijest ne govori na poslu, što mu je jako teško palo. 

- Nikad ranije mi nije bilo tako teško kao u ponedjeljak otići na posao a da svima ne kažem što se dogodilo. No, ozbiljno shvaćam savjete stručnjaka da i dalje o tome šutim, kazao je muškarac, prenosi Fenix Magazin

Iako nije željela otkriti previše detalja, glasnogovornica Lotto-Hessena kazala je kako muškarac potječe iz Rajnsko-Majnskog područja. 

- Priznao je kako mu je od rane mladosti želja imati svoj vlastiti nogometni klub. Nasmijao se i pritom rekao kako dobitak ipak neće potrošiti na nogometni klub jer novca ne bi bilo dovoljno, ali da će se počastiti s čim god zaželi i putovati u daleke zemlje, kazala je. 

Kada je saznao da je osvojio ovu pozamašnu svotu novaca, muškarac je prvo nazvao Lotto Hessen kako bi vidio je li to zaista istina. Sada kada su se dojmovi slegli, govori kako se neće puno toga promijeniti. 

- Moja obitelj i ja smo sasvim obični ljudi i takvi ćemo i ostati, ali sada s puno novca, kazao je. 

 

VIDEO Prvi prelazak granice s COVID potvrdom: Do sada ih je izdano oko 40.000

Ključne riječi

Komentara 5

OB
Oblivion
17:41 02.06.2021.

I ja bi dolazio na posao i zahtjevao da se sve radi po PSu, zaštiti na radu, zaštita okoliša, nebi se suzdržavao da šefu i njegovom balvanu od sina kažem sve što ih ide, pa ako hoće nek mi daju otkaz

PE
Pericabad
11:14 03.06.2021.

Jesu mu lupili porez 30 % kao sto bi mu nasi naplatili? Eto moze vec tu biti sretan, ustedio je

ŠO
šolman
15:13 02.06.2021.

Zašto uopće dolazi na posao kad je osvojio toliko novaca? Jedino ako radi nešto što ga ispunjava i što voli, a takvih je malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije