Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljan postupanjem

Nijemac napao djelatnike Hitne pomoći u Puli: Gurao ih i pokušao udariti

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/3
04.08.2020.
u 11:54

Policijski službenici su nakon zaprimljene dojave odmah uhitili muškarca te su ga uz uporabu sredstava prisile priveli u policijsku postaju

Njemački državljanin u vidno alkoholiziranom stanju u nedjelju, 2. kolovoza, oko 1,15 sati u Gortanovoj ulici u Puli u nekoliko je navrata odgurnuo i pokušao udariti trojicu djelatnika Hitne pomoći sprječavajući ih u obavljanju službe. Muškarac je bio nezadovoljan postupanjem djelatnika Hitne. 

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo prisila prema zdravstvenom radniku

Policijski službenici su nakon zaprimljene dojave odmah uhitili muškarca te su ga uz uporabu sredstava prisile priveli u policijsku postaju. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 45-godišnjak je 2. kolovoza oko 23 sata priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
13:20 04.08.2020.

Da da pokušaj udariti zdravstvenog djelatnika u Nemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije