Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA FIMI MEDIA
Povratak na članak

Nije znao da u torbi nosi 300.000 eura, a prešao nekoliko granica

Riječ je o novcu koji je poslužio za kupnju blindiranog BMW-a za Ivu Sanadera

Komentari 9

Avatar dobry
dobry
14:38 06.06.2017.

Fimi-Agrokor. U prvom slučaju nestali novci i nastoji se razvodnjiti uloga hdz-ja i moćnika u počinjenom kriminalu. U slučaju Agrokora nestali novci, preko 40 MILIJARDI i nitko nije kriv i opet se nastoji slučaj razvodnjiti, a Plenković (hdz!) štiti odgovorne i po cijenu destabilizacije države, stranke i osobne karijere---a o "prijetvorbi i privatizaciji" od 90-tih naovamo niti da ne pričamo, ZNA SE tko je i za tu velepljačku hrvatskoga naroda odgovoran. Zajednički nazivnik za ovu hdz matematiku-jami i zataškaj!

VL
AV
avim
15:33 06.06.2017.

Koji to ljudi sude i ispituju svjedoke i što je u svemu čudno da vjeruju u takve nebulozne ,,Nisam znao da nosim lovu,,zašto takve odmah ne zatvore za lažno svjedočenje?

VL
EL
elkomadante
19:48 06.06.2017.

mogu ja nosit torbe pune novca a da ne znam za njih ?

VL
LE
lebar
23:44 06.06.2017.

dokazi da si nevin i da nisi ukrao,adrzava u kojoj vlada mafija kao u Hrvatskoj ima sistem.......zapaliti sve i zakopati u gnoj da ne smrde vise

VL
DU
Deleted user
14:51 06.06.2017.

Ma to su mu zasigurno Vrdoljak i njegov makro Plenkovic tutnuli da mu se nadje za puta

VL
Avatar slaven0
slaven0
15:07 06.06.2017.

meni je samo nevjerojatno kako njegovog ministra unutarnjih poslova gradjani izabrase za premijera, prvu ministricu vanjskih poslova i zenu koja je u Washingtonu trosila javne novce u prvatne svrhe izabrali za predsjednicu, a njegov ministar vanjskih poslova Njonjo je sad predsjednik sabora, a nitko od njih nista nije znao naravno sto im sef radi i da crni fond postoji... Brkicevi komentatori po svim portalima su prije proslih izbora prodali takvu bajku glasacima da ih vecina ovdje jos uvijek ponavlja kao potpunu istinu.. Skinuli ste vladu koja je uspjela u 4 godine pokrenuti pad javnog duga, izvesti zemlju iz recesije i pokrenuti izvoz i industrijsku proizvodnju... Samo zato jer ju je plagijator proglasio "najgorom vladom"... Kakav debakl..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.