Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA

Nije znao da su on i obitelj zaraženi koronavirusom, a na očev sprovod došao veliki broj ljudi

Pulska bolnica
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
19.03.2020.
u 09:40

U Hrvatskoj je do sada zabilježeno 99 slučajeva koronavirusa.

Poznati istarski vinar, njegova supruga i majka zaraženi su koronavirusom i hospitalizirani u pulskoj bolnici. Međutim, njemu je početkom mjeseca preminuo otac, a na njegov sprovod 07. ožujka došao je veliki broj ljudi s obzirom da je riječ o poznatoj obitelji.

U trenutku sprovoda nisu znali kako su zaraženi, a tada nisu bile na snazi restriktivne mjere prema kojima na ukop može doći samo uža obitelj. 

- Odradio sam sve sa infektolozima i epidemiolozima, onako kako zakon nalaže. U bolnici smo ja, supruga i moja mama, a ostatak obitelji je u samoizolaciji – rekao  je vinar za 24sata. 

Podsjećamo, u Hrvatskoj je do sada zabilježeno 99 slučajeva koronavirusa. 

Pogledajte video zašto je važno ostati kod kuće

Ključne riječi

Komentara 1

HU
hudarupa3
09:52 19.03.2020.

Kad ja umrem bit će sprovod mali, dve tri kurrvve i jedan peder stari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije