Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toksični šok

Studentica nije vadila tampon 9 dana, spašavali joj život

Emily Pankhurst
Foto: Facebook
1/4
26.02.2016.
u 08:31

Tampon je nakon devet dana bio potpuno crn, a Emily je doživjela toksični šok.

Studentica kriminalistike, 23-godišnja Emily Pankhurst iz Velike Britanije, završila je u bolnici nakon što devet dana nije izvadila tampon.

Tampon je nakon devet dana bio potpuno crn, a Emily je doživjela toksični šok.

- Kada sam napokon shvatila da je tampon još uvijek u meni izvadila sam ga i bio je potpuno crn. Bio je očito pun bakterija - ispričala je.

- Nisam znala da se odvojio od konopčića. Bilo je strašno, odmah sam otišla u WC, bilo mi je zlo - rekla je Emily koja je nakon svega završila na intenzivnoj njezi.

- Nakon samo pola sata govor mi je postao nerazumljiv, a koža išarana. Počela sam gubiti svijest nakon čega me hitna odvela u bolnicu - rekla je i dodala kako su joj u kolima hitne rekli da ima simptome sepse.

- Upalili su rotirke jer sam bila hitan slučaj - objasnila je mlada Britanka.

Emily je u tri dana intravenozno primila 12 različitih antibiotika. - Nikad nisam bila u takvoj boli pa su mi dali morfij. Liječnici su mi rekli da je taj tampon bio malo duže u meni da bih bila mrtva - rekla je Emily.

Liječnici su rekli da je jedna od teorija zašto je zbog tampona došlo do toksičnog šoka taj što tamponi i slični proizvodi mogu postati plodno tlo za bakterije.

>> Šokirala se kad su liječnici otkrili zašto ima stalne glavobolje

>> Šokirala se zbog toga što su joj liječnici pronašli u želucu nakon 6 mjeseci bolova

Komentara 2

DU
Deleted user
13:05 26.02.2016.

Menii fali WC papira ......vijest za novine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije