Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOLA U DOBA KORONAVIRUSA
Povratak na članak

Nastavna godina neće biti poništena

Učenici mogu očekivati da će od travnja za svoj rad od kuće početi biti i ocjenjivani

Komentari 2

BO
bolnaistina
23:20 26.03.2020.

Eeeee moja ministrice, u kojem svijetu ti živiš, pa nastave neće biti više ove godine, jedino one preko interneta i tv-a na 3 programu. Zatvorit će 60-70% obrtnika, jdo,do,doo, do 20 % njih će otići u dužničko ropstvo. O čemumu laprdate. To je hrvatska realnost.

VL
FE
fefellerunt
20:18 26.03.2020.

Stvarno nema razloga za poništenje školske godine , od štrajka, pa preko nastave putme TV-a i računala. S obzirom na navedeno , očito da je u sustavu obrzaovanja nepotrebno zaposleno barem 60 000 parazita , ane kako sam do sada mislio 30-40 000. Dakle ministrice otpusti kao tehniološki višak 60 000 ljudi i donijeti ćeš uštedu državi od najmanje 8 milijardi kuna, sasvim dovoljno za kupnju INE, spas imunološkog i slično . Teško je povjerovati, u biti nemoguće, da bi spodoba koja desetljećima lagodno živi od države ne radeći i ne odgovarajući za ništa učinila nešto za dobrobit iste, nego će i dalje tražiti da država što manje ima kako bi njeni paraziti imali što više uz što manje rada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.