Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amerikanci u panici

Nije se dogodio kraj svijeta, no što je ovo snimljeno na nebu iznad LA-a?

meteor, nebo
Foto: Twitter
25.09.2017.
u 10:25

Na nebu iznad Kalifornije brojni su građani vidjeli neobična svjetla koja se kreću prema Zemlji pa su se mnogi uplašili kako bi se najava teoretičara zavjera mogla obistiniti

Svi su ismijali teoretičare zavjere koji su za protekli vikend najavili kraj svijeta koji se, očito, nije dogodio. No, nakon fotografija nepoznatog svjetla na nebu iznad SAD-a, počeli su se pitati je li istina ono što se najavljivalo za 23. rujna.

Naime, na nebu iznad Kalifornije brojni su građani vidjeli neobična svjetla koja se kreću prema Zemlji pa su se mnogi uplašili kako bi se najava teoretičara zavjera mogla obistiniti.

Oni su, naime, objavili kako će se u subotu u Zemlju zabiti nepoznati Planet X, što je čak opovrgnula i NASA koja je izvijestila kako se ništa slično ne kreće prema Zemlji.

No, nakon pojave nepoznatog predmeta na nebu iznad Amerike, Twitter su preplavile objave o NLO-ima, meteorima, dok su neki nagađali kako je riječ o raketi koju je ispalila Sjeverna Koreja.

Komentara 4

NI
Nikomah95
11:02 25.09.2017.

To Superman opet zbija šale s zemljanima.

NE
neda123
18:09 01.12.2017.

to leti ludi kim-korejac...

DU
Deleted user
13:13 25.09.2017.

bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije