Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka povjerenstva
Povratak na članak

Nije pokrenut postupak za sukob interesa protiv bivšeg ministra Barišića

U istom predmetu postupak je pokrenut protiv državnog tajnika Matka Glunčića zbog poveznice s udrugom i časopisom o čijem je financiranju donosio odluke

Komentari 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:29 13.10.2017.

SDP se mora JAVNO ispricati.

VL
BA
babaruza
14:58 13.10.2017.

Ja bih pokrenila troskove tim novinarima i neko snose troskove da drugi put G. Nobelovac plati ostetu za ugled i cast bez provjere da napada g. Barisica,da drugi put paze sto uokolo optuzuju i dalje cine G Hasanbegovicu .Samo nek se gace I napada bez posljedica. Gdje je neutralni sud ako ima ispit da moze suditi bez stranke.

VL
BA
babaruza
15:06 13.10.2017.

U vezi Euro .Puno bi nam pomoglo u svezi Turizma. Jer nam banke puno zaradjuju na Mjenjacnicama. I turizam nece dugo moci biti Konkurentan. Valjda znamo razlikovati. Sto je kredit i Kasino na Cipru i bez suda izvukli Lovu Ruski Zidovi pokupili i u Londoni ili Parizu igraju dalje Sto su u Rusiji Koristili Sve privelegije kao i nasa ELITA nisu sposobni upravljati nego unistiti da jeftinije kupu tu istu Sve iza rata su samo ostali dugovi u svim Firmama i dilari uokolo da radnici ostanu u tim istim ,koji su kasnije sa otpremnimom na nasu stetu otisli u mirovinu.Sve redom Privatizirati .Strogi zakon Radnicka prava ucvrstiti i manji porez. Ta nas Birokracija Kupujuci glasove sve ponovo opljackala na nasu stetu. Samo kontrolu uvesti i sve ce biti dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.