Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZVAO MILANOVIĆA

Škoro: Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru poručivati da su ratovi gotovi

16.11.2019.
u 12:34

- Slavni američki generali često su isticali da je samo za mrtve rat završio. Mrtvima odajemo počast i iskazujemo zahvalnost, a mi se nastavljamo boriti za svoju Hrvatsku - naveo je Škoro

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je na Facebooku oglas jednog od svojih protukandidata na predsjedničkim izborima Zorana Milanovića koji se nalazi na Trpinjskoj cesti u Vukovaru.

- Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi. Nije normalno ignorirati njihovu bol. Nije normalno okretati glavu od činjenice da ti ljudi još uvijek traže svoje nestale i svakoga dana po gradu susreću ratne zločince koje hrvatsko pravosuđe do dana današnjeg nije kaznilo. Nije normalno silovanim ženama čiji silovatelji slobodno šeću poručivati da zaborave. Nije normalno praviti se da je ratno poglavlje zatvoreno dok ne riješimo otvorena pitanja s agresorom. I ne, nikako nije normalno da ovakav ignorant bude predsjednik Hrvatske. Slavni američki generali često su isticali da je samo za mrtve rat završio. Mrtvima odajemo počast i iskazujemo zahvalnost, a mi se nastavljamo boriti za svoju Hrvatsku. #sadilnikada - napisao je Miroslav Škoro u svojem statusu. 

 

'Ne razmišljajući o posljedicama

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin osvrnuo se na status Miroslava Škore, te je ustvrdio kako Andrej Plenković nije jedini koji želi profitirati na ratu već kako postoji još jedan. 

- Očito, Plenković nije jedini koji želi profitirati na ratu i stradanjima i hraniti se mržnjom. Imamo još jednog koji to čini, ne razmišljajući o posljedicama koje to ima za društvo. Zato mi se čini primjerenim podsjetiti i Andrej Plenković i Miroslav Škoro na jednu rečenicu od prije točno sedam godina: rat pripada povijesti, okrenimo se budućnosti svi zajedno! - napisao je Grbin. 

 

 

Komentara 343

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
14:56 16.11.2019.

Za Zokija nikad niti nije bio rat.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:18 16.11.2019.

Pa ratovi su gotovi. Skoro bi, valjdasad ratovao, a kad je trebalo bio je u Pittsburgu.

GA
Gastarbeiter2
11:55 16.11.2019.

Škorina izjava je najobičniji populizam izvučen iz najniže ladice ljudskoga dostojanstva, pa gdje je on to bio kada se vodio taj rat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije