Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Nije mu isplaćena plaća pa se sam 'isplatio' - zaradio kaznenu prijavu

policija ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
05.09.2019.
u 16:03

Osumnjičeni je u utorak poslijepodne u šibenskom ugostiteljskom objektu verbalno napao zaposlenika tražeći da mu preda novac koji mu vlasnik tog objekta duguje zbog neisplaćene plaće.

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za protupravnu naplatu na štetu 58-godišnjaka, priopćili su iz policije.

Osumnjičeni je u utorak poslijepodne, između 15.30 i 16 sati u šibenskom ugostiteljskom objektu verbalno napao zaposlenika tražeći da mu preda novac koji mu vlasnik tog objekta duguje zbog neisplaćene plaće. Nakon toga je iz novčanika dnevnog utrška uzeo iznos od 3.200 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.  

 

Komentara 2

SN
Snowman
16:25 05.09.2019.

ako je u pravu ? Placa je na prvom mjestu cak i ako je konkurs !

KA
Kal
19:15 05.09.2019.

A taj što ne isplaćiva plaću hoće li on biti kažnjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije