Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI

Nije im htio dati 100 kuna pa ga šakom udarili u usta i oko

Davor Puklavec/PIXSELL
11.12.2020.
u 09:49

Optuženi se dvojac iživljavao na još trojici mladića

Dvojica mladića u dobi  od 25 i 20 godina optuženi su za pokušaj razbojništva i nasilničko ponašanje, a optužnicu je protiv njih podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. 

Tereti ih se da su 7. rujna na području otoka Krka od oštećenika zatražili da im da 100 kuna. Kada im je on odbio dati novac, jedan od optuženika ga je zatvorenom šakom dva puta udario u usta i oko. Nakon toga optuženi dvojac se iživljavao na još trojici mladića, koje su vrijeđali, a jednog su napali te ga udarili staklenom bocom po ramenu.

Tužiteljstvo u optužnici traži da im se produlji istražni zatvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije