Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parkirališna nervoza

Nije htio platiti parkiranje pa srušio rampu na vodičkoj rivi

naplata parkiranja
Anto Magzan/PIXSELL
13.07.2010.
u 12:38

Vodičanin je prijavljen zbog "uništenja i oštećenja tuđe stvari", priopćila je policija.

VODICE - Četrdesetosmogodišnji Vodičanin bit će kazneno prijavljen zbog "uništenja i oštećenja tuđe stvari" jer na vodičkoj rivi nije htio platiti parkirališnu kartu, nego je svojim automobilom prošao kroza zatvorenu parkirališnu rampu i uništio je, kažu policajci.

Vodičanin je vozio vw polo splitskih registarskih oznaka. Uznemirila ga je naplata parkiranja pa je odlučio zanemariti branik pored naplatne kućice.

Komentara 3

DU
Deleted user
13:09 13.07.2010.

a tko nije uznemiren ovim suludim rastom parking-naplata, to polako postaje glavna gospodarska aktivnost u reketarskoj ekonomiji koja guši sve poduzetno i pozitivno orijentirano. zagreb će odumrijet a nikad neće doći do građanskog bunta prema bandić-sdp-ovom ciganskom parking-reketarenju.

JA
japa
18:29 13.07.2010.

Može Balkanac s Balkana al nemože Balkan iz njega ili tako nekako. Samo rušite! Kao da nije bilo dosta rušenja....

SE
segal
10:05 14.07.2010.

covjek zivi par kuca iznad rive i svaki dan mora placat parking,zar to nije bolesno! parking na rivi je gotovo prazan jer su nebulozne cijene parkinga a ljudi si nemogu to priustiti i zato dolazi do takvih sr..a a svi neupuceni sa izjavama nek ne pisu gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije