Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrdoljak:

'Nije dobro u Zagrebu mijenjati tablu 'maršala Tita' za tablu 'za dom spremni''

Ivan Vrdoljak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/8
24.05.2017.
u 18:33

Predsjedništvo HNS-a je na sjednici prihvatilo izvješće o ostvarenim rezultatima stranke u prvom krugu lokalnih izbora.

Pozivam Zagrepčane da referendumom za promjene jasno kažu da nije dobro u Zagrebu mijenjati tablu 'maršala Tita' za tablu 'za dom spremni' ili slične, jer očito je Milan Bandić već dogovorio koaliciju u kojoj bi potencijalni predsjednik zagrebačke Gradske skupštine bio Zlatko Hasanbegović ili Bruna Esih, što nisam siguran da većina u Gradu Zagrebu želi doživjeti, kazao je nakon Predsjedništva HNS-a predsjednik te stranke Ivan Vrdoljak

Pozvao je Zagrepčane da u drugom krugu za zagrebačku gradonačelnicu podrže HNS-ovku Anku Mrak-Taritaš. - Pozivam sve građane Zagreba da se pridruže 70% onih koji žele promjene i da izađu na referendum za promjene , rezultati prvog kruga su jasni: promjena je moguća i vrijeme je da nakon 17 godina vratimo osmijeh na lice Zagrepčanki i Zagrepčana - poručio je predsjednik HNS-a.

Nema sukoba sa SDP-om

Predsjedništvo HNS-a je na sjednici prihvatilo izvješće o ostvarenim rezultatima stranke u prvom krugu lokalnih izbora. 520 vijećnika i 48 dužnosnika u izvršnoj vlasti (župana, načelnika i gradonačelnika) izabrano je u prvom krugu lokalnih izbora, a HNS- ovcima diljem Hrvatske predstoji borba za još 62 izvršne dužnosti u drugom krugu, ističu iz stranke. 

Vrdoljak je kazao da HNS neće ići u preslagivanja niti dati podršku manjinskoj Vladi. Istaknuo je i da ne postoji sukob sa SDP-om. - Ne postoji sukob sa SDP-om. Dvije smo odvojene politike - liberali i socijaldemokrati i u većini sredina smo izašli zajedno i dobro surađujemo. Fokus našeg rada mora biti jasna opozicija Vladi koja nema većinu i koja se ne bavi Agrokorom, nego međusobnim prepucavanjima s Mostom - rekao je Ivan Vrdoljak.

 

 

Komentara 120

DA
darior
18:44 24.05.2017.

Dosta je bilo mraka u Gunji. Zamračila je toliko toga da me strah pomisliti šta bi radila u Zagrebu.

Avatar tetina
tetina
19:01 24.05.2017.

Kazališni trg, manipulatour jedan, lažove jedan., smradu ljevicarski .

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
19:00 24.05.2017.

Dakle, Vrdoljače, tvoja stranka je već u prvom krugu izgubila svoja uporišta: Bednja, Martijanec, Varaždinske Toplice, Kraljevica, Donji Vidovec, Selnica, Zlatar Bistrica, Lobor i Varaždin. Gotovo je sigurno da ćete izgubiti i Dubrovnik, te Veliki Bukovec. Novo niste osvojili ništa, ni nećete. A realno je da ćete izgubiti i vaše uporište, Varaždinsku županiju. Vrdoljače, tvoji rezultati su nakon prvog kruga daleko lošiji od rezultata svih ostalih luzera, SDP-a, HSS-a i Mosta. Vi, takozvani urbani liberali građanskog tipa, svedeni ste na vladanje u brdsko planinskim zaseocima i seocima. U prvom krugu ste uspjeli pobijediti u jednom jedinom gradu. I ti sad ideš ikome išta govoriti? Kakvo ste to točno izvješće prihvatili na predsjedništvu stranke, a koje ne uključuje tvoje ispucavanje nogom u stražnjicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije