Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA GARANCIJA ZA SURADNJU

Ni Puljak ni Tomašević zasad neće sa SDP-om: Grbin došao na pregovore, nema plana za zajednički izlazak na izbore

22.09.2022.
u 12:47

Peđa Grbin obavio je prve razgovore s Ivicom Puljkom i Tomislavom Tomaševićem, no nema garancija da će zajedno na izbore, iako računaju na postizbornu suradnju

Komentara 6

Avatar southman
southman
13:04 22.09.2022.

E moj Grbavi ni ovi te neće. Maštaju da će imati više mandata od tebe a onda da će oni tebi diktirati buduće odnose. Ali nemajte previše brige . Ni ti ni oni nećete zajahati još min. 6 g. a do tada na političkoj sceni nećeš ostati niti ti niti SDP.

KO
koraknaprijed
13:55 22.09.2022.

Strasna je to bila koalicija,jesu bar uspjeli podjeliti kesice za smeće gradanima?

VO
Votum
13:50 22.09.2022.

Ne mogu ni začepiti nos i zažmiriti pa reći da HDZ valja.... Ali kad vidiš ove niškoristi, laprdala i neradnike, trebalo bi staviti gas masku i hazmat odijelo da bi se za njih glasalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?