Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. izborna jedinica

Branko Vukšić odustao od parlamentarnih izbora!

Branko Vukšić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.10.2015.
u 11:03

Nezavisni kandidat Branko Vukšić odustao je od izborne utrke jer nije skupio dovoljan broj pravovaljanih potpisa

Nezavisni kandidat Branko Vukšić odustao je od kandidature na predstojećim parlamentarnim izborima. Od izborne utrke Vukšić je odustao jer u 1. izbornoj jedinici koja obuhvaća Zagreb i okolicu nije skupio dovoljan broj pravovaljanih potpisa.

– Povukao sam se jer je od 640 predanih potpisa, koje sam sinoć predao kao uvjet za kandidaturu, pravovaljanih je bilo 440 dok je ostalih 200 bilo iz rubnih dijelova 6. i 7. izborne jedinice u Zagrebu – objasnio je Vukšić u priopćenju.

>>Bilo nam je bolje kad nam je bilo gore

>>Nepoznati počinitelji pokušali oteti avion u kojem se nalazio Branko Vukšić

Komentara 41

Avatar deLusion
deLusion
11:25 20.10.2015.

Baš šteta što nam bivši zastupnik Branko Vukšić više neće biti u Saboru. Još veća šteta bi bila da nam napusti Republiku Hrvatsku. Ali Branku to ne pada na pamet, zar ne Branko?

SS
sseka
12:16 20.10.2015.

nula od čovjeka. isto kao i lesar. koji izgleda da također nije uspio skupiti 500 potpisa!?

MH
M.Heri
12:10 20.10.2015.

Joj Branko ne znam kako će mo bez vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije