Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ENGLESKOJ

Istraga otkrila: Roditelji zaspali s upaljenom cigaretom, četvero djece se ugušilo

U tragediji je preminulo četvero djece, a sve zbog nemara roditelja
Foto: Staffordshire Police/Press Association/PIXSELL
1/4
13.11.2020.
u 15:28

Istraga je pokazala da su se djeca ugušila od dima u požaru, koji je nastao zbog neugašene cigarete. Na suđenju se moglo čuti kako su ih socijalne službe ranije upozoravale radi pušenja u kući.

U istrazi velike tragedije koja se prošle godine dogodila u obiteljskoj kući u Staffordu u Engleskoj otkriveno je kako su se djeca ugušila od dima. Naime, četvero djece u dobi od 3, 4, 6 i 8 godina preminuli su u požaru kuće, nakon što su njihovi roditelji zaspali dok su pušili u krevetu. 

Natalie Unitt (26) i njen partner Chris Moulton (30) bili su privedeni pod sumnjom za ubojstvo iz nemara i tužiteljstvo je odlučilo da neće podnositi nove tužbe.

Ova nevjerojatna tragedija dogodila se u veljači prošle godine. Navodno da je majka Natalie tijekom nastavka istrage ovih dana rekla da ima posttraumatski stres i da se ne može sjetiti što je napravila kad je izbio požar.

Istraga je pokazala da su se djeca ugušila od dima u požaru, koji je nastao zbog neugašene cigarete. Na suđenju se moglo čuti kako su ih socijalne službe ranije upozoravale radi pušenja u kući, navodi Daily Mail.

I otac je na suđenju rekao da se ne može sjetiti što se sve događalo nakon što je izbio požar, a istražitelji su rekli kako im se izjave ne podudaraju.

Naime, otac na suđenju tvrdi da je požar nastao zbog instalacija na bojleru, što su istražitelji više puta demantirali i predstavili dokaze koji potvrđuju da je požar nastao zbog neugašene cigarete.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
Smrdo
15:44 13.11.2020.

White trash. Ja uljećem u vatru za svoju dicu, nema jednog, nema ni mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije