Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNI PROIZVOĐAČ

Nexe grupa donirala 1,5 milijuna kuna za medicinsku opremu

Postavljen novi ulaz za pacijente i djelatnike KBC Osijek
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
08.04.2020.
u 18:17

Uz podršku lokalnim zajednicama, Nexe Grupa kontinuirano radi na svakodnevnom unapređenju mjera kojima i svoje zaposlenike i poslovne partnere nastoji maksimalno zaštititi od opasnosti koronavirusne bolesti.

Nexe Grupa, regionalni proizvođač građevinskih materijala, donirala je 1,5 milijuna kuna u nabavu medicinske opreme za potrebe nekoliko bolnica u regiji kao doprinos u prevladavanju izazova uslijed opasnosti od koronavirusne bolesti.

Riječ je o respiratorima i ultrazvučnim uređajima, te ostalim donacijama za nabavu raznih zaštitnih sredstava i opreme.

Primatelji donacija medicinske opreme u Hrvatskoj su Opća županijska bolnica Našice i Klinički bolnički centar Osijek. Osim toga, Hrvatskom Crvenom križu upućena je financijska donacija za nabavu različite zaštitne opreme i sredstava za zaposlenike i volontere Crvenog križa, a Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima financijska donacija za nabavu materijala za izradu zaštitnih vizira koji se doniraju zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske.

- U trenucima kada su solidarnost i pomaganje bližnjem u našem fokusu, ovo je bio jedini ispravan odgovor na potrebe lokalnih zajednica u kojima poslujemo i s kojima smo izgradili dugogodišnju uspješnu suradnju. Angažiranjem oko realizacije ovih donacija nastojali smo na odgovarajući način lokalnim bolnicama iskazati podršku u prevladavanju izazova koje nosi ova pandemija, poručili su iz Nexe Grupe.

Uz podršku lokalnim zajednicama, Nexe Grupa kontinuirano radi na svakodnevnom unapređenju mjera kojima i svoje zaposlenike i poslovne partnere nastoji maksimalno zaštititi od opasnosti koronavirusne bolesti.

Sve tvornice Nexe Grupe rade, a svi procesi prilagođeni su novonastalim okolnostima poslovanja, uz neometano odvijanje isporuka na svim lokacijama i uz poštivanje svih propisanih mjera zaštite.

Komentara 3

PL
Playmaker
19:01 08.04.2020.

Bravo Slavonci !!!!😎😎😎

Avatar DonnaFU75
DonnaFU75
21:26 08.04.2020.

Jennifer, 22. eroxx.jake.eu

KU
Kurciban
21:00 08.04.2020.

Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije