Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE ŠTETE

Nevrijeme u Njemačkoj: Snimio kako mu tornado prelazi preko automobila

Tornado u Njemačkoj
Foto: Screenshot
1/4
16.05.2018.
u 21:57

Jednog je vatrogasca udarila struja te je zadobio lakše ozljede.

Olujno nevrijeme zahvatilo je dio Njemačke gdje je snimljen i tornado koji je iza sebe ostavio velike štete.

- Oluja je počela između 17.50 i 18 sati. Puno stabala je palo na ulice - kazao je policijski načelnik Klaus Junker.

Tornado u Njemačkoj
1/10

Bild piše kako se nevrijeme dogodilo nad selima Viersen-Boisheim, Nettetal-Schaag, Schwalmtal-Dilkrath, Schwalmtal te djelomično iznad Niederkrüchtena.

Zbog oluje je prekinut i željeznički promet između Venla i Mönchengladbacha, a u gradu Viersenu nekoliko kuća je oštećeno jer su na njih pala stabla. Zbog stabala i granja na cesti zatvorene su mnoge ceste.

Jedan je mladić (23) teško ozlijeđen nakon što je izašao iz automobila kako bi očistio grane s ceste. U tom trenutku na njega je pala grana i teško ga ozlijedila zbog čega je završio u bolnici.

Jednog je vatrogasca udarila struja te je zadobio lakše ozljede.

Na Facebooku su se pojavile i snimke na kojima se vidi kako tornado prolazi preko ceste na kojima se nalaze automobili. Dva automobila su se tako našla usred tornada, a na snimkama se vide i posljedice koje je ostavio iza sebe.

Ključne riječi

Komentara 5

NE
nevjerujženikojalaže
23:28 16.05.2018.

lik brisačem obrisao tornado. chuck norris ..?

BL
blokiran
08:47 17.05.2018.

ljudi ne znaju imena sela u hrvatskoj ,a vi nabrajate sela u njemačkoj da bi locirali nevrijeme. pa napišite pokrajinu i to je dovoljno

RK
Rodneral Križičević Rodnik
00:07 17.05.2018.

Svaka čast naturi. Samo nek briše tu sotonističku EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije