Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Padao i led

Nevrijeme pogodilo Slavoniju: 'Za 5 minuta sve je plivalo'

poplava
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
23.05.2017.
u 22:20

Spašavamo stvari iz prizemlja jer se bojimo da će nam se ponoviti scenarij iz 2014., kažu ogorčeni mještani Vidovaca

Nevrijeme je danas pogodilo šire područje Požeštine. Kako piše Požega.eu, obilna kiša koja je pala između 17.30 i 18 sati stvorila je velike probleme mještanima Vidovaca, gdje se u nekim ulicama voda izlila po dvorištima i vrtovima.

– Odjednom se s brda slila velika količina vode koju potoci ne mogu progutati. Ne pamtimo da se sve tako brzo odigralo, gotovo za pet minuta sve je već plivalo. Spašavamo stvari iz prizemlja jer se bojimo da će nam se ponoviti scenarij iz 2014. – kažu ogorčeni mještani Vidovaca.

Vodeni val zahvatio je još neka naselja na pleterničkom i kutjevačkom području, a u nekim je naseljima padao i led.

Kiša je izazvala probleme i u Novoj Gradišci. Kako je objavio Radio Nova Gradiška na Facebooku, poplavljen je dio grada kod Plodina.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:30 22.06.2017.

Glavno da mi placamo naknadu za komunalni i vodni doprinos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije