Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod đakova

Nevjerojatno! Za upravljačem uhvaćen 996 puta, a nema vozačku

\'auto zagreb, 14.02.2006.  prometna policija, kontrola brzine, radar  ,    snimio Patrik Macek\'
Patrik Macek/PIXSELL
24.04.2013.
u 14:33

Do sada je, neslužbeno doznajemo, skrivio i četiri prometne nesreće. Dvaput se trijeznio u policijskoj postaji jer je uhvaćen dok je vozio pijan.

Policija ga je zaustavila čak 996 puta iz istog razloga – vozio je automobil iako nikada nije položio vozački ispit. Muškarac (45) iz Semeljaca kod Đakova policijsku je palicu s natpisom "stop" ugledao i u utorak oko 16.30 sati na cesti između Kešinaca i Vrbice.

– Priveden je potom na Prekršajni sud u Đakovo – izvijestila je Vesna Žnidarić Bolarić, glasnogovornica PU osječko-baranjske. Skrivio je do sada, neslužbeno doznajemo, i četiri prometne nesreće. Dvaput se trijeznio u policijskoj postaji jer je uhvaćen dok je vozio pijan.

Takve prekršitelje policija može, objašnjavaju nam, evidentirati i privesti na Prekršajni sud, koji potom određuje sankciju. Vozačka mu se dozvola, naravno, ne može oduzeti jer je nema. Zakonski, moguće je oduzeti mu automobil, no to nije jamstvo da neće nabaviti novi i ponovno pritisnuti papučicu gasa.

>> Policija zaustavila 25-godišnjaka sa 1.55 promila i bez vozačke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije