Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNA SNIMKA
Povratak na članak

Nevjerojatno: Pogledajte što su blizanke radile u majčinom trbuhu

Otac je kazao i kako je tijekom drugog pregleda u siječnju vidio djevojčice kako se grle.

Komentari 5

GA
Gajger
16:52 15.04.2019.

I onda dođe ginekolog bez priziva savjesti koji razumije pravo na izbor i riješi i jednu i drugu.

VL
AN
antetoni
16:44 15.04.2019.

Samo skup stanica,,,

VL
FO
Forgotten
18:11 15.04.2019.

Djevojčice? c,c,c... tako ste primitivni i zaostali zatucani... to je samo nakupina stanica. Tek kad se rode, ako se rode, onda će sami odlučiti jesu li djevojčice ili dječaci

VL
JU
juma
00:03 16.04.2019.

Film samo potvrdjuje koliko velik je moralni pad i sramota danasnjeg svijeta, poglavito onih koji su se sami proglasili njegovim naprednim dijelom.

VL
DU
Deleted user
08:42 16.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, da nam je znati tko je ovu uznemirujuću vijest pustio u Večernjak?! Pa ona uopće nije u skladu s modernom, progresivnom, liberalnom, tolerantnom, empatičnom i inkluzivnom "agendom" koja se sad fura diljem EU-a u kojemu odavno nema mjesta za kluturu života, nego jedino za kulturu smrti. Mi u Hrvatskoj moramo biti veći eunijci čak i od Iveka Klodovika Junckera te najoštrije osuditi tu opaku podrivačku rabotu zatucanih klerikalaca i zadrtih ognjištara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.