Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li ona normalna?

Strašno! Što to ova žena radi dok vozi dijete na motociklu

žena na motociklu
Foto: Screenshot
1/2
12.05.2019.
u 08:22

Koliko su nam pametni telefoni preuzeli život najbolje govori snimka ove žene na motociklu...

Većini ljudi teško je zamisliti život bez pametnih telefona, no ponekad uistinu svi pretjerujemo s njihovim korištenjem.

Mobitele je posebno opasno koristiti tijekom vožnje automobila iako to mnogi rade, a jedna je žena pokazala da postoji nešto opasnije i od toga.

Naime, jedna je žena snimljena kako vozi dijete na motociklu. Osim što nemaju kacige na glavi, majka u ruci drži mobitel i tipka po njemu.

Njezin potez naišao je na mnoge osude, no nadajmo se da je zbog njih došla pameti...

Ključne riječi

Komentara 6

DO
Dolehdzlopovi
10:06 12.05.2019.

Hahahahaha..Otkad je YouTube-a otad je i ova snimka..Čestitam ovom "plačenom novinaru"na senzacionalnom članku..Sada znate po kojem sistemu rade Hrvatski novinari, tko šta izvuče s Youtuba..Ahahahahaha..Ovo je za krepat od smjeha.. Hoče li doči koji kod mene, Koka doo mi je dužna 150.000 kn za isporučenu robu, na sudu izrečeno, a oni odbijaju platiti..Od 2015 godine..Znači 150.000 bez kamata..Ajde novinari, jel ima koji novinar koji smije pisati za mene a protiv Koke doo..?????.. Papire imam, dokaze sa suda, a oni nedaju novac..I svi smo ravnopravni, jel tako gospođo predsjednice..??..Mislim da bi bio red da mi plate za ono što sam im isporučio i nakon toliko godina..LP..

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
10:24 12.05.2019.

Novinar očito nije nikada bio u Aziji....

Avatar Idler 3
Idler 3
10:04 12.05.2019.

A snimil ju je vozač kaj vozi vu istom smjeru kak i ona il netko drugi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije