Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Nevjerojatno: lovac pucao na divljač pa ranio sebe!

Lovac
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
16.12.2019.
u 08:53

Policija je obavila istragu i izvještaj će proslijediti mjerodavnom državnom odvjetništvu

Lovac (41) stradao je u lovu na divljač u nedjelju oko 9.30 sati nedaleko od Vratnog kod Kalnika na križevačkom području.

Nesretnik je upravo bio naciljao divljač i povukao okidač lovačke puške. Tog trena eksplodirala je cijev puške i lakše ga ozlijedila.

Koprivnička policija navodi kako je “došlo do eksplozije barutnih čestica u cijevi te je dio cijevi eksplodirao”.

“Tom prilikom je lovac s križevačkog područja zadobio lakše ozlijede ruke. Policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu“, priopćili su u ponedjeljak iz Policijske uprave.

Kako se čuje, riječ je o iskusnom lovcu kojem ni samom nije bilo jasno što se to dogodilo. Nagađa se kako cijev puške nije bila dobro očišćena nakon prijašnjeg lova.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
12:45 16.12.2019.

Koji im je to užitak pucati na divljač ?

Avatar freen
freen
12:29 16.12.2019.

lov bi se trebal obavljati strogo pod nadzorom policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije