Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odredili jamčevinu

Nevjerojatno! Devetomjesečnu bebu uhitili zbog pokušaja ubojstva

Moosa Khan
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
04.04.2014.
u 20:38

Devetomjesečnog dječaka iz Pakistana i članove njegove obitelji uhitili su pod optužbom da su kamenovali službenike plinare, a jučer se uplakani dječak pojavio na sudu gdje je morao dati otisak prsta

Iako još ne hoda, jednog su devetomjesečnog dječaka iz Pakistana optužili za pokušaj ubojstva.

Moosu Khana čak su i uhitili, kao i ostale članove njegove obitelji, pod optužbom da su kamenovali službenike plinare 1. veljače u Lahoreu, a jučer se uplakani dječak pojavio na sudu gdje je morao dati otisak prsta.

Sudac je ubrzo pustio dječaka na slobodu, ali uz jamčevinu, te se mora ponovno pojaviti na sudu 12. travnja. Inspektor Kashif Mohammed koji je slučaj prijavio kao pokušaj ubojstva je suspendiran, prenosi Telegraph.

– Devetomjesečna beba nije mogla napraviti takav zločin. Ovaj incident dogodio se zbog nesporazuma s policijom i nije napravljen namjerno – rekao je šef policije inspektor Jabbar, pokazavši koliko je zapravo pakistanski sustav korumpiran i potpuno nefunkcionalan.

Optužba krši pakistanski zakon o minimalnoj dobnoj granici o kaznenoj odgovornosti, koja je nedavno dignuta sa 7 na 12 godina starosti.

Odvjetnik obitelji optužio je policiju da je krivotvorila dokaze jer su potplaćeni kako bi obitelj otjerali s njihove zemlje.

>>Pakistan ponovno uveo smrtnu kaznu

Komentara 4

AA
aabbcc
21:02 04.04.2014.

Danas se djeca radjaju pametnija od novinara !

M3
Miške 3
11:16 05.04.2014.

U Pakistan treba posalti Vesnu Pusić, da ih vaspituje.

Avatar superhik74
superhik74
21:54 04.04.2014.

Vjerojatno ih je pokusao ubiti bocom mlijeka koju ima u ustima. To je jedna jako fina drzava, Pakistan. Jedna od glavnih primalaca Americke pomoci koja se nalazi u krasnom drustvu demokratskih drzava s ogromnim ljudskim pravima tipa Afganistan, Izrael, Irak,k, (naravno Pakistan), Egipat, Haiti, Kenija, Jordan itd. Sve jedna bolja od druge, ali za nas nema zime jer u nas sve ide kao svicarski sat, pa nasi novinari mogu izvjestavati o ovakvim stvarima iz Pakistana jer je u nas sve toliko dobro da je dosadno zbog nedostatka vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije