Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme

Nevjerojatna snimka: Pogledajte kako je val razorio balkone zgrade u poznatom ljetovalištu

Tenerife
Foto: Screenshot
19.11.2018.
u 09:09

Tenerife je zahvatila snažna oluja koja se razvila nad Atlantskim oceanom, a valovi visine do nekoliko metara nosili su sve pred sobom

Zima je pokazala zube u cijeloj Europi, a nevjerojatna snimka sa španjolskog otokaTenerifea  kruži internetom.

Najveći otok Kanarskog otočja, na kojem živi više od 800.000 ljudi, zahvatila je snažna oluja koja se razvila nad Atlantskim oceanom, a valovi visine do nekoliko metara nosili su sve pred sobom.

U gradu Mesa del Mar evakuirani su stanovnici iz 65 stanova u dvije četvrti koje se nalaze odmah uz ocean, a nakon što se snimka valova pojavila na internetu, razlog za evakuaciju bio je i više nego opravdan.

Na snimci se vidi kako visoki val razara balkone na tri kata zgrade koja se nalazi kraj oceana, a iako izgleda zastrašujuće, u nevremenu nitko nije nastradao.

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
09:24 19.11.2018.

Oš ti prvi red do mora..eto ti sada..

NA
narod1
10:41 19.11.2018.

odlična lokacija zgrade, dajte ime investitora da se malo smijemo

Avatar navijač
navijač
10:26 19.11.2018.

Prije pojave masovnog turizma ljudi su se naseljavali dalje od mora , u glavnom na uzvisinama , upravo zbog nevremena cunamija itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije