Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upropastila vjenčanje

Nevjerojatna scena: Trebao je poljubiti mladenku, a onda se pokraj njih pojavila ona...

mladenci
Foto: Screenshot
1/2
03.04.2021.
u 11:20

Mladenci su stajali na pozornici kada se kraj njih pojavila bivša mladoženjina djevojka odjevena u vjenčanicu

Nevjerojatan incident dogodio se na jednom vjenčanju u Kini gdje se bivša mladoženjina djevojka u vjenčanici pojavila na ceremoniji te upropastila cijelu svadbu.

Djevojka je prišla mladencima trenutak prije nego što su se trebali poljubiti. Klečala je pred mladoženjom odjevena u vjenčanicu i kroz suze vikala ''ja sam kriva'' moleći ga da joj oprosti, piše Daily Mail.

Iako je mladenka u početku djelovala smireno, u jednom je trenutku istrgnula ruku za koju ju je mladoženja držao te je napustila pozornicu.

Snimka s vjenčanja brzo se proširila kineskim društvenim mrežama i na portalima, a mediji su doznali kako je mladoženja s djevojkom prekinuo jer su im ''osobnosti bile previše različite''.

I sam se šokirao kada mu se bivša djevojka nepozvana pojavila na vjenčanju i to noseći vjenčanicu.

Organizator vjenčanja također je ostao u šoku, a na snimci se čuje kako govori ''imamo neočekivanu situaciju ovdje'' nakon čega je dodao: ''Možda je ovo realnost ljubavi.''

Mladenku, koja je otišla s pozornice podržali su brojni korisnici društvenih mreža.

''Ne uništavaj tuđu vezu kako bi zadovoljio vlastitu opsesiju'', ''Ovo je pravi razlog zašto ne možeš biti prijatelj s bivšom'', samo su neki od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 8

LA
lacertus88
12:27 03.04.2021.

Ovo je vijest stara nekoliko godina.

VI
Vito
12:29 03.04.2021.

Točnije - Published: 15:28 BST, 8 April 2019

GU
Gumbar136
13:18 03.04.2021.

gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije