Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVO DO SUZA

Nevjerojatna priča iz londonskog požara nije dobila sretan kraj...

16.06.2017.
u 22:03

Probudila ih je dok su se gušili dimom, spasila je njih i susjede, a onda joj se dogodilo ovo...

Iz požara koji je uništio neboder sa socijalnim stanovima u Londonu i u kojemu je najmanje 17 mrtvih, svakodnevno dolaze dirljive priče o "junacima iz susjedstva" koji su riskirali svoje život za druge.

No, junak naše priče ovoga puta nije čovjek, već maleni pas. Točnije, 3-godišnja kujica Daisy, popularne pasmine Španijel. 

Naime, Alex Gibson i Charlotte Perren spavali su u svome stanu dok se neboder zapalio. Gibson i Perren, koja je trudna, mogli su doživjeti tragičnu sudbinu da kujica Daisy koja je inače ljubimica Perrenine majke, nije tu noć ostala s njima.

Daisy je počela lajati kad se stan ispunio dimom i probudila je par koji nije bilo svjestan da se guši dimom. Uspjeli su pobjeći pred strašnim požarom. No, Daisy je uginula zbog posljedica udisanja dima... Gibson, koji je slomio nogu jer je pao sa stuba dok su bježali, ističe Daisyinu hrabrost.

- Daisy je bila naša junakinja. Sudbina je htjela da ostane tu noć s nama. Spasila je naše živote, ali i živote naših susjeda, rekao je Alex Gibson u suzama...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Andabel
Andabel
05:46 17.06.2017.

aovaj mlatan nije moga a da ne slomi nogu dk se spistao

ZO
zoranos
22:17 16.06.2017.

Poginulo je 20 ljudi, a oni pišu o psu koji je lajao jer je osjetio dim i time postao heroj?!?!? Ima li i jedan pas koji nije lajao u tom neboderu, a sigurno ih je barem 20 bilo?

DU
Deleted user
00:55 17.06.2017.

Reče Bog: " Ne imajte drugih Bogova osim mene." Danas je gospodin Pas Božanstvo. Tko kaže nešto protiv je dotepenec, primitivac i desničar. Mislim da bi vlasnici pasa trebali obvezatno proći psihološka testiranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije