Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto mjesečne stanarine

Nevjerojatan slučaj u Istri: Policija otkrila čime je muškarac plaćao podstanarstvo

Ilustracija ključevi
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
12.08.2022.
u 14:18

U stanu su nađene dvije PVC vrećice s ukupno 10.8 grama marihuane i dvije PVC vrećice s ukupno 113 grama amfetamina te dvije digitalne vage

Dvojica 44-godišnjaka s područja Rovinja počinila su kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga, utvrdili su po završetku kriminalističkog istraživanja policijski djelatnici.

Policijski su službenici, navodi Policijska uprava istarska, temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu stana kojeg koriste dvojica muškaraca te su pronašli dvije PVC vrećice s ukupno 10.8 grama marihuane i dvije PVC vrećice s ukupno 113 grama amfetamina te dvije digitalne vage.

Foto: PU istarska

Također, utvrđeno je kako je jedan 44-godišnjak u više navrata tijekom 2020. godine u stanu u kojem boravi omogućavao trošenje droga trećim osobama, dok je drugi 44-godišnjak prvom, kao svojem stanodavcu, umjesto mjesečne stanarine podstanarstvo plaćao drogom, odnosno amfetaminima.

Protiv osumnjičenih se, navode iz policije, kaznene prijave podnose nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

VIDEO Stranac nasjeo na prijevaru: U Istri unajmio kuću za odmor pa se šokirao kad je stigao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije