Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Nevjerojatan slučaj iz Senja: Otvarao poštanske pakete, iz njih vadio drogu koju je daje preprodavao

Dostava pošte i paketa na brodove Jadrolinije koji ih prevoze na otoke šibenskoga arhipelaga
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.06.2022.
u 13:50

Poštar je uhićen, a ne zna se istražuje li policija i osobu koja je drugu slala poštom.

Do sada je bilo primjera da  se poštari sumnjiče da iz pošiljki koje dostavljaju, nešto otuđe, popit novca ili vrijednih predmeta.  No koliko je poznato, nije bilo primjera da se poštar sumnjiči da je iz pošiljki ukrao drogu koju zatim preprodao.

A upravo zato se sumnjiči 57-godišnjak. Uz kojeg je osumnjičena i 19-godišnjakinja koja  je  ukradenu drogu od njega kupovala pa dalje prodavala.

Sumnja se da je 57-godišnjak, pregledavajući pakete u poslovnici u Senju, u tri navrata te pošiljke otvorio. Sve su pošiljke bile adresirane na istu osobu. Kada je pakete otvorio u njima je  našao drogu. Radilo se o  šest tableta ecstasyja, četiri doze droge LSD i šest  komada sjemenki indijske konoplje.

Navedenu drogu je u tri navrata prodao 19-godišnjakinji, koja ju je dalje prodavala. On je uhićen i čeka ga dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu, dok je 19-godišnjakinja kazneno prijavljena. Ne zna se istražuje li policija i osobu koja je drugu slala poštom.

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
14:46 23.06.2022.

koliko tipfelera u jednom tekstu....

MI
Mikrovalna
10:47 25.06.2022.

Ajme meni koliko grešaka u tekstu...

ZV
zvonkod
10:29 25.06.2022.

A šta je sa osobom na čiju je adresu pošiljka poslana ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije