Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do koga je htjela doći?

Nevjerojatan gaf novinarke: Skoro sam se srušio od smijeha

novinarka
Foto: Screenshot
1/3
22.09.2019.
u 19:05

Pokušali smo doći do muškarca koji je poginuo u potjeri, no nije bio dostupan za komentar, kazala je reporterka Sara Welch nakon čega je izazvala lavinu reakcija

Na Twitteru je aktualan nevjerojatan gaf novinarke Sare Welch koja radi za televiziju KTLA za koju se javljala iz Anaheima u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Ona je, naime, izvještavala o policijskoj potjeri u kojoj je ubijen Eliuth Penaloza Nava (50) te je u kameru rekla kako je pokušala kontaktirati ubijenog.

– Pokušali smo doći do muškarca koji je poginuo u potjeri, no nije bio dostupan za komentar – kazala je ona nakon čega je izazvala brojne reakcije na internetu.

Iako je snimka nastala u svibnju, ponovno je aktualna na Twitteru te je pregledana više od četiri milijuna puta.

Mnogi su se šalili kako reporterka vjerojatno ima mogućnost komuniciranja s mrtvima, no puno je veća vjerojatnost da se samo pogrešno izrazila.

Naime, policija je tada za muškarcem krenula u potjeru nakon što ih je nazvao njegov brat. Rekao im je da je drogiran te da halucinira, ali da je sjeo u automobil s nožem i pištoljem i otišao. Policija ga je brzo locirala, no on se nije htio predati pa su ga upucali.

VIDEO Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:42 22.09.2019.

Probam si zamisliti koja je razlika između novinarskog gafa i gaf novinara.

ČR
črnamatizemla
21:28 22.09.2019.

upucati je žargon

MA
master58
19:17 22.09.2019.

Tako to oni rade,prvo je da ubiju nekokga pa onda se postavljaqju pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije