Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završeno suđenje

Nevjenčanom suprugu zarila nož u prsa, a djeca su gledala

Slađana Brkić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
31.10.2018.
u 13:12

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog zaštite osobnog i obiteljskog života optužene, ali i svjedoka, među kojima su i djeca

Na Županijskom sudu u Varaždinu završilo je suđenje Slađani Brkić (28) za ubojstvo nevjenčanog supruga Dejana Slivara (48) u Goli kod Koprivnice sredinom veljače ove godine. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog zaštite osobnog i obiteljskog života optužene, ali i svjedoka, među kojima su i djeca. Izricanje presude najavljeno je za ponedjeljak u 10 sati, javlja 24 sata

Podsjećamo, Slađanu se tereti za ubojstvo po čl. 110. Kaznenog zakona koji, u slučaju da bude proglašena krivom, previđa zatvor od pet na više godina jer je riječ o ubojstvu s ciljem. Najvjerojatnije će se obrana bazirati na ubojstvu na mah, odnosno u afektu.  

Slađanu Brkić tereti se da je u visokom stupnju trudnoće u dnevnoj sobi obiteljske kuće kuhinjskim nožem zadala dva uboda u prsni koš svom 46-godišnjem izvanbračnom suprugu i to pred očima maloljetne djece. Nakon što ga je ranila, Dejanov malodobni sin pokušao je tenisicom zaustaviti krvarenje, pritiskom na očevo srce, ali je on ubrzo preminuo. Istodobno je kći, koju je Dejan imao sa suprugom koja je prije nekoliko godina preminula od karcinoma, otrčala po pomoć.

Navodno je jedan od motiva ubojstva i Slađanina patološka ljubomora. Slađana je nakon ubojstva s ozljedama primljena na odjel psihijatrije u koprivničkoj bolnici. Određen joj je istražni pritvor, a nakon toga je rodila u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj i postala prva žena koja je rodila u pritvoru.  

 

Komentara 6

FO
forst
14:04 31.10.2018.

Ima li ikakve šanse da VL svoje novinare nauči deklinirati imenicu "kći"?

LO
lojtra2
13:38 31.10.2018.

Jadan čovjek a jadna i žena. No, najjadnija djeca.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:18 01.11.2018.

Jel Sladja iz Vasinog plemena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije