Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična smrt mladića
Povratak na članak

Neutješni Kristianov otac: Sustav je meni ubio sina. Neka krivci odgovaraju

Jesam. Vjerovao sam sudu, vjerovao sam tužiteljima, vjerovao sam odvjetniku. S punim povjerenjem sam dao da oni odluče što je najbolje za njega. On je osjećajan previše, on je dobro dite, rekao je otac

Komentari 2

ZA
zagorecvz
10:46 12.09.2019.

Čudno kako neutješni otac preskače događaje. Do svega ovog ne bi došlo da je vodio brigu o svom sinu, za kojeg tvrdi da je sa posebnim potrebama, i spriječio ga da podmeće požare. A što se tiće tužbe mogla bi država tužit i njega za nastalu štetu. U svakom slučaju strašno da izgubiš dijete, jer nije prirodno da umre dijete prije roditelja.

VL
TM
trade_mark
09:22 12.09.2019.

ovo je strašno! tragično i žalosto! ali to je slika i prilika našeg društva u kojem "institucije rade svoj posao". na žalost, otac nema nikakve šanse dokazati ičiju krivnju obzirom da, vrlo vjerojatno, nije član vjerodostojne stranke. mali čovjek, onajj koji plaća porez, u ovoj državi je nitko i ništa. živjela potonula hrvatska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.