Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO LOPOVA

Neustrašivi umirovljenik: Razbojnik ga napao, on se obranio kao da je profesionalni boksač

Neuspjeli pokušaj krađe
Foto: Screenshot Youtube
19.02.2020.
u 08:50

Incident se dogodio ispred jednog supermarketa u glavnom gradu Walesa Cardiffu pa je sve zabilježeno nadzornim kamerama

Snimka hrabrog umirovljenika koji se suprotstavio razbojniku postala je pravi hit na internetu. Misleći da je pronašao laku metu, kradljivac mu je prišao s leđa, a kada se 77-godišnjak okrenuo prema automobilu, uhvatio ga je za vrat i počeo gurati prema bankomatu. No, umjesto da razbojniku iz straha preda karticu i novac kao što je ovaj zahtijevao, umirovljenik ga je odgurnuo i zauzeo stav kao da je profesionalni boksač.

Incident se dogodio ispred jednog supermarketa u glavnom gradu Walesa Cardiffu pa je sve zabilježeno nadzornim kamerama. Nakon što je vidio da je naletio na pogrešnu osobu, razbojnik se počeo povlačiti. Za razliku od njega, neustrašivi 77-godišnjak ga je pozivao da ga napadne ponovno ako se usudi. 

VIDEO Hrabri umirovljenik se obranio od lopova

Iako na kraju snimke izmiču iz videokruga kamere pa se ne vidi što se dalje događalo, tamošnja policija je potvrdila da je lopov ostao kratkih rukava

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije